مهاجرت کاری مهندسین

آلمان پس از آمريكا و ژاپن سومين قدرت صنعتي جهان در زمینه ی مهندسین است و به دلیل بهبود اقتصادي آلمان پس ازجنگ جهاني دوم «معجزه اقتصادي آلمان» در این کشور به وجود آمد.

از صنايع مهم این کشور می توان به شاخه هایی همچون الكتريك, مكانيك, تولید مواد شيميايي, منسوجات, صنعت مواد غذايي و تولید وسايل نقليه اشاره نمود. همچنین از آغاز دهه ١٩٨٠ رشد خوبی در صنايع تكنولوژي پيشرفته این کشور روي داده است.

نکته ی قابل توجه این است که کشور آلمان به دلیل میانگین بالای سنی مردم خود با مشکل كمبود میزان نيروي كار مناسب روبرو بوده است و درآلمان تعداد زيادي «كارگر مهمان» مخصوصا ازکشور تركيه و کشورهای آسیایی به كار گرفته میشود .
مهاجرت کاری مهندسین

 

مهاجرت کاری مهندسین

 

در زمینه رشته های مهندسی و بویژه رشته هایی همانند الکترونیک، الکتروتکنیک، مکانیک، برق، مگاترونیک، نرم افزار و آی تی به ترتیب، اولویت اخذ ویزای کار در کشور آلمان را به خود اختصاص می دهند و نیز از شانس بیشتری بهره مند میشوند.
موسسه اندیشه پویان با بهره گیری از گروهی از وکلای عالی با کمتر از 6 ماه ویزای کار آلمان را اخذ خواهد نمود.

 

رشته ها و مشاغلی که بیشتر مورد نیاز کشور آلمان است عبارتند از :
مهندسان مکانیک
مهندسان برق
مهندسان عمران
مهندسان و تحلیلگران فناوری اطلاعات آی تی
برنامه نویسان و متخصصان فناوری اطلاعات آی تی

همین الان میتوانید ما مشاورین موسسه جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید:
+982126409630

برای اطلاغات بیشتر به وبسایت اندیشه پویان مراجعه کنید.


برچسب ها: آلمان , ویزای کاری , مهاجرت , اندیشه پویان , مهندسین ,
[ بازدید : 63 ]
[ يکشنبه 17 بهمن 1395 ] [ Array ] [ maha ]

شرایط جذب نیروی پرستار در آلمان

شرایط جذب نیروی پرستار در آلمان

اخذ ارزشیابی مدرک
اخذ اجازه کار
اخذ بلو کارت
کاریابی و اشتغال

مهاجرت کاری پرستاران

 

مهاجرت کاری پرستاران



مرحله اول: اخذ ارزشیابی مدرک
دولت آلمان جهت پذیرش مدارک متقاضی و جلوگیری از سردرگمی وی، اخذ تاییدیه یک کارفرما برای پذیرش احتمالی متقاضی را الزامی کرده است، لذا این امر توسط موسسه ما و دفتر آلمان طی 4 الی 6ماه انجام می شود پس از اخذ فرصت شغلی اولیه باید به مرکز مربوطه همان استان جهت اخذ ارزشیابی مدرک و اجازه کار مراجعه نماییم.
مرحله دوم: اخذ اجازه کار
در این مرحله با توجه به کارفرما و توانایی های کارجو مراحل اداری توسط موسسه طی می گردد تا اجازه کار اولیه شما به اعتبار 2 سال و طی 2 الی 4 ماه اخذ گردد.
مرحله سوم: اخذ ارزشیابی مدرک
در این مرحله سازمان استانی مربوطه مدارک،سرفصل دروس،ریز نمرات و سوابق کاری متقاضی را بررسی می نماید.
مراکزآموزشی (دانشگاهها ) بین المللی از نظر ارزش مدرک صادره در آلمان به 3 دسته تقسیم می شوند.
H+ دانشگاه مورد تایید می باشد.
H+/- دانشگاه مورد تایید است اما ممکن است متقاضی جهت اخذ ارزشیابی مشروط به گذراندن دوره ای آموزشی گردد.
H - دانشگاه(مرکز آموزشی) مورد تایید نیست.( که دانشگاه شما مورد تایید می باشد می توانید اقدام بفرمایید
همچنین در این مرحله ارائه مدرک زبان آلمانی برای متقاضی الزامی است، ما قبل از عقد قرارداد ، ابتدا از مورد تایید بودن دانشگاه شما اطمینان حاصل می کنیم و در صورت عدم تایید امکان عقد قرارداد نیز نخواهید داشت!
مدت انجام این مرحله حداقل 4 ماه از زمان دریافت مدارک در آلمان توسط سازمان مربوط است.

اخذ ارزشیابی مدرک محاسن زیای دارد که از جمله آن:

الف. اخذ اجازه کار دائم
ب. اخذ بلو کارت (اخذ 2 تا 3 سال متوالی بلوکارت منجر به کسب حق امتیاز شهروندی و پاسپورت از آلمان می گردد) و اخذ حق شهروندی آلمان که دارای یکی از معتبر ترین پاسپورت های جهان نیز می باشد،شامل امتیازات بی شماری است که به اختصار بشرح زیر است توضیح داده شده است.

مزایای شهروندی کشور آلمان
اقامت،زندگی و کار در کشور های عضو اتحادیه اروپا
استفاده از خدمات بهداشتی و درمانی رایگان
تحصیل رایگان
استفاده از وام های بلند مدت با بهره بسیار کم
حقوق بازنشستگی
سفر به اکثر کشورهای جهان بدون ویزا

متقاضیان باید واجد شرایط زیر باشند
سن 25 تا 49 سال
سابقه کار حداقل 2 سال در 5 سال اخیر
عضویت در نظام و یا سازمان حرفه ای مربوطه
حداقل مدرک کارشناسی برای گروه پیراپزشکی ارائه اصل مدرک + ریز نمرات الزامی است

حق الویت را بشرح زیر تعریف نموده است:
متقاضیانی که دارای مدرک زبان آلمانی هستند
رزومه تحصیلی و کاری بهتری داشته باشند
متقاضیانی که در کلاسهای زبان آلمانی فوق فشرده موسسه ثبت نام نموده اند.

برای اطلاغات بیشتر به وبسایت اندیشه پویان مراجعه کنید.

مهاجرت کاری پرستاران

 

شعبه مرکزی در کلن آلمان
+4922196230909
+491636231453 (WhatsApp)
:arrow_left:شعبه تهران
+982188752376
 +982126409630


برچسب ها: آلمان , پرستاری در آلمان , مهاجرت کاری پرستاران , دوره های زبان آلمانی ,
[ بازدید : 64 ]
[ چهارشنبه 6 بهمن 1395 ] [ Array ] [ maha ]

دوره های هسپیتاسیون و قلوشیپ



دوره های هسپیتاسیون


برای اطلاعات بیشتر به سایت اندیشه پویان مراجعه نمایید...

به کانال تلگرامی ما بپیوندید

کانال تلگرامی اندیشه پویان


برچسب ها: پزشکی در آلمان , آلمان , اتریش , فلوشیپ , اندیشه پویان ,
[ بازدید : 65 ]
[ جمعه 17 دی 1395 ] [ Array ] [ maha ]

هزینه زندگی‌ و وضعیت شغلی برای متقاضیان تحصیل در آلمان

هزینه‌های زندگی‌ در مهاحرت تحصیلی به آلمان به نسبت مخارج شخصی‌ متفاوت است، به طور معمول میانگین مخارج زندگی‌ در آلمان ماهیانه مبلغ ۶۰۰ تا ۷۰۰ یورو می‌باشد

پاره ای از مخارج در آلمان به صورت زیر می‌باشد:
• هزینه مسکن در آلمان به نسبت مکان و نوع آن بین ۱۸۰ تا ۲۸۰ یورو می‌باشد.
• هزینه بیمه به صورت سالیانه مبلغ ۷۰ یورو می‌باشد.
• مابقی مخارج شامل هزینه مایحتاج زندگی‌ ماهیانه ۳۵۰ یورو می‌باشد.
• توجه داشته باشید که هزینه رفت و آمد در استان شما با پرداخت هزینه بلیط شش ماه برای شما مجانی‌ خواهد بود که مبلغ آن بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ یورو می‌باشد.

 

مهاجرت تحصیلی به آلمان


اجازه کار :
کلیه دارندگان اقامت در آلمان اجازه دارند به مدت ۲۰ ساعت در هفته یا ۹۶۰ ساعت در سال کار کنند.

فرصت های بعد از تحصیل :
پس از پایان دوره تحصیل در آلمان به شما ویزای یک سال جستجوی کار داده میشود، در صورت استخدام و مشغول شدن به کار به مدت ۵ سال متوالی شما میتوانید مستقیماً درخواست پاسپورت آلمانی‌ نمایید.

فارغ التحصیلان دانشگاه های آلمان همواره شانس بالایی در یافتن موقعیت های شغلی مناسب در سر تا سر دنیا داشته اند و کم تر کسی میتواند با یک فارغ التحصیل دانشگاه های آلمان بر سر یافتن شغلی مناسب رقابت کند. از آن طرف، خود آلمان همیشه یکی از محبوب ترین و گسترده ترین بازارهای کاری جهان به حساب می آید که دلیل آن داشتن یک سیستم آموزشی ممتاز میباشد.

برای بررسی شرایط اخذ ویزای تحصیلی فرم‌های ارزیابی رایگان را تکمیل نموده و از مشاوران ما کمک بگیرید:

فرم ارزیابی مهاجرت تحصیلی

 


برچسب ها: مهاحرت , اروپا , آلمان , ویزای تحصیلی , اندیشه پویان , اقامت در آلمان , تحصیل در آلمان ,
[ بازدید : 21 ]
[ جمعه 3 دی 1395 ] [ Array ] [ maha ]

فرصت های شغلی مختلف برای مهندسان آلمان

کشور آلمان قطب صنعتی جهان به شمار می آید و در اروپا مهندسین بسیاری علاقمند کار در صنایع آلمان می باشند. با اقدامات کارشناسان موسسه اندیشه پویان، این امکان هست که طی شرایطی ویژه برای افراد متقاضی اقامت آلمان که ویزای کار آلمان را اخذ نموده اند شغلی مربوط با رشته ی تحصیلی و حقوقی قابل توجه پیدا نماییم و نیز لازمه ی این امر اخذ ویزای کار است.

 

مهندسین در آلمان

 

متقاضیان محترم، شما برای مشغول به کار شدن در این کشور نیازمند داشتن مدرک زبان نیستید اما اگر مهندسین بر زبان تسلط داشته باشند می توانند طی مدت زمان ۲ الی ۳ ماهه بعد از گرفتن ویزای کاری آلمان کار مورد نظرخود را پیدا نمایند.

رشته ها و مشاغلی که بیشتر مورد نیاز کشور آلمان است عبارتند از :
• مهندسان مکانیک
• مهندسان برق
• مهندسان عمران
• مهندسان و تحلیلگران فناوری اطلاعات آی تی
• برنامه نویسان و متخصصان فناوری اطلاعات آی تی

توجه داشته باشید : که جهت پیدا نمودن کار درآلمان و موفقیت در مصاحبه ی کاری دانستن زبان آلمانی و یا انگلیسی در سطح مطلوبی مورد نیاز است اما نقطه ی مثبت اینجاست که دیگر دردسر های اخذ مدرک زبان را نخواهید داشت.
قابل ذکر است که ترجمه ی مدارک می بایست به زبان آلمانی باشد که موسسه اندیشه پویان خدمات ترجمه ی مدارک را برای متقاضیان ارائه می نماید.


call : +982188752376
call : +49 221 962 30 909

+989359740082 (telegram)
 00491636231453 (WhatsApp)


برچسب ها: آلمان , ویزای کاری , مهاجرت , اندیشه پویان , مهندسین ,
[ بازدید : 21 ]
[ پنجشنبه 20 آبان 1395 ] [ Array ] [ maha ]

تحصیل در رشته‌های پزشکی، دندان پزشکی و داروسازی در بهترین دانشگاه‌های آلمان

مدارک مورد نیاز تحصیل در رشته‌های دندان پزشکی, داروسازی و پزشکی درآلمان:

ترجمه گواهی پایان دوره دیپلم به همراه ریز نمرات آن
ترجمه گواهی پایان دوره پیش دانشگاهی به همراه
ریز نمرات آن
کپی پاسپورت
گواهی زبان آلمانی حداقل در سطح B1
گواهی قبولی در کنکور سراسری
زندگی نامه
 انگیزه نامه

 

پزشکی و دندانپزشکی در آلمان

 

یکی از مدارک مورد نیاز جهت اخذ پذیرش برای رشته های گروه پزشکی آلمان، قبولی در کنکور سراسری می باشد. اما اندیشه پویان با استفاده از توانایی نمایندگان خود در آلمان، می تواند برای متقاضیان صرف نظر از رشته و دانشگاه پذیرفته شده در ایران، جهت اخذ پذیرش در رشته های علوم پزشکی اقدام نماید. به عبارت دیگر، در این شرایط مهم نیست که شما در چه رشته و دانشگاهی پذیرفته شده اید، اما قبولی شما باید حتما در یکی از رشته های زیر مجموعه گروه آزمایشی علوم تجربی و در یک دانشگاه دولتی باشد.

متقاضیان ابتدا باید به مدت دو ترم، دوره های زبان آلمانی، زیست شناسی و ریاضی را در کالج پشت سر بگذرانند، و سپس تحصیل خود را در دانشگاه در یکی از رشته های پزشکی، دندان پزشکی و یا داروسازی آغاز کنند.
تحصیل در کالج کاملا رایگان میباشد، که مخصوص دانشجویان خارجی طراحی شده است و وظیفه آن آماده کردن دانشجو از نظر زبان آلمانی و دروس پایه مانند زیست شناسی و ریاضی قبل از ورود به دانشگاه است. پذیرش دوره کالج مستقیما توسط دانشگاه های آلمان صادر میشود و صد در صد اعتبار لازم را برای دریافت ویزای تحصیلی نزد سفارت آلمان دارد.

برای ورود به رشته های پزشکی ، نمره ای که متقاضی در آزمون پایانی کالج کسب میکند، اهمیت زیادی دارد، بدین معنا که باید معدل کل متقاضی در آزمون پایانی کالج، بین 1 الی 1.3 بشود. در صورت کسب این معدل، متقاضی میتواند یکی از رشته های پزشکی آلمان، دندان پزشکی و یا داروسازی را انتخاب و تحصیل خود را در دانشگاه شروع کند.

متقاضیان محترم جهت بررسی شرایط و تکمیل فرم ارزیابی رایگان میتوانند به این صفحه از سایت مراجعه کنند.

فرم ارزیابی

 

"برای اطلاعات بیشتر میتوان به سایت اندیشه پویان مراجعه نمایید"

 


برچسب ها: آلمان , پزشکی , دندانپزشکی , پزشکی در آلمان , اندیشه پویان , دوره های زبان آلمانی ,
[ بازدید : 25 ]
[ پنجشنبه 8 مهر 1395 ] [ Array ] [ maha ]

چرا مهاجرت کاری به آلمان ؟

آلمان از نظر محبوبیت، در صدر ۴۹ کشور پیشرفته دنیا قرار دارد؛ این قضاوت در مقایسه با سایر کشورها از نظر دولتی، فرهنگی، مردم، آموزش‌، گردشگری، سرمایه‌گذاری و مهاجرپذیری انجام شده است.
ویزای کاری آلمان

 

ویزای کاری آلمان


ده دلیل عمده وجود دارد که کشور آلمان را به بهترین کشور برای اجرای ایده های کارآفرینی و سرمایه گذاری تبدیل کرده است:

1 – زیرساخت های درجه یک
2 – طرح های تشویقی و حمایت از کارآفرینان و سرمایه گذاران
3 – شرایط مالیاتی رقابتی
4 – بستر سرمایه گذاری ایمن
5 – کیفیت زندگی
6 – اقتصاد پیشرو
7 – بازیگر جهانی
8 – بهره وری بالا
9 – نیروی کار بسیار عالی و متخصص
10 – قدرت نوآوری


گروه مشاوران اندیشه پویان آماده ی راهنمایی هموطنان عزیزی که متقاضی اقامت آلمان هستند برای سنجش شرایط اخذ ویزای کاری آلمان و ارائه بهترین پیشنهادها جهت رسیدن به اهدافتان هستند:
فرم ارزیابی


براي كسب اطلاعات بيشتر با ما تماس حاصل فرماييد
دفتر تهران : 02188752376
دفتر كلن : 004922196230909


برچسب ها: آلمان , ویزای کاری , مهاجرت , اندیشه پویان , اقامت در آلمان ,
[ بازدید : 55 ]
[ سه شنبه 30 شهريور 1395 ] [ Array ] [ maha ]

شرایط مهاجرت مهندسین به آلمان

آلمان جز سه کشور برتر جهان در زمینه علوم مهندسی و صنعتی می‌باشد و بازار کار این کشور، از دیر باز یکی از بزرگ ترین و جذاب ترین بازارها برای متخصصان دیگر کشورها بوده است.
اما در سالهای اخیر، این بازار کار محبوب، دچار یک چالش شده است و آن هم کمبود نیروی متخصص می‌باشد. به دلیل رشد منفی جمعیت در آلمان، صنعت این کشور دچار تبعات کمبود نیروی متخصص شده است و بر همین اساس، سیاست مداران آلمانی در سال های اخیر دست به کار شده اند و با تصویب و اجرای قوانین تشویق کننده، سعی داشته اند با جذب مهندسین سایر کشورها به سمت صنعت و بازار قدرتمند کشور، جایگاه اقتصادی و صنعتی این غول اقتصادی اروپا را بتوانند همچنان حفظ کنند.





متقاضیان گرامی توجه داشته باشید که:
مهاجرت کاری به آلمان و کار در آلمان نیازمند داشتن تجربه و آگاهی کافی در مورد چالش ها و قوانین موجود این پروسه می‌باشد. بر همین اساس، موسسه اندیشه پویان با مطالعه و بررسی قوانین مهاجرت کاری آلمان، برقراری ارتباط با سازمان های اداری مربوطه در این کشور و همچنین کسب مجوزهای لازم از وزارت کار جمهوری اسلامی ایران، در صدد این برآمد تا بتواند پلی میان متخصصان و مهندسین توانمند ایرانی و بازار کار آلمان برقرار کند

اندیشه پویان با استفاده از نمایندگان خود مستقر در آلمان، آماده خدمت رسانی به متقاضیان کار در آلمان می‌باشد.

برای بررسی شرایط خود توسط وکیل مهاجرت می توانید فرم های ارزیابی سایت ما را تکمیل نمایید.


برچسب ها: آلمان , ویزای کاری , مهاجرت , اندیشه پویان , مهندسین , مهاجرت کاری در آلمان ,
[ بازدید : 30 ]
[ دوشنبه 22 شهريور 1395 ] [ Array ] [ maha ]

ویزای جستجوی کار آلمان

با توجه به نیاز روزافزون آلمان به نیروی متخصص و تحصیلکرده ، دولت آلمان تسهیلات خاصی برای متقاضیان علاقه مند به کار و زندگی در آلمان فراهم نموده است ، که طبق آن علاقه مندان واجد شرایط می توانند با ویزای جستجوی کار به آلمان سفر کرده و شش ماه در آنجا اقامت داشته باشند ، ضمنا در این مدت می توانند به جستجوی شغل مناسب بگردند و پس از عقد قرارداد با کارفرمایان آلمانی ، اقامت موقت ، بلوکارت و یا اقامت دائم آلمان را دریافت کنند.

کشور آلمان در مورد صدور ویزاها به صورت فوق العاده و ویژه برای بعضی مشاغل ویزاهای کاری صادر می نماید که از شروط اصلی آن دانستن زبان آلمانی و یا انگلیسی است اما نکته ی مثبت آن این است که مدرک زبان نیاز نیست.

این کشور نیازمند نیروهای متخصص در رشته هایی چون :
برق،
کامپیوتر،
الکترونیک،
 صنایع،
مکانیک،
 الکتروتکنیک،
 شیمی،
فیزیک،
 آی تی،
 گروه پزشکان، دارو سازان و پرستاران و… میباشد.

این افراد از شانس بیشتری در اخذ ویزای کار در آلمان برخوردار هستند. سن زیر 38 سال، فرد برای دریافت ویزای کار در آلمان بسیار موثر است.

ویزای جستجوی کار در آلمان

 

طبیعتاً برای یافتن و مشغول به کار شدن نیازمند داشتن مدرک زبان میباشد که لزوما از شما تقاضا نمی شود. اگر مهندسین تسلط بر زبان آلمانی یا انگلیسی را داشته باشند می توانند طی یک پروسه ی 6 الی 8 ماهه ویزای کاری آلمان را اخذ کنند.

مدارک مورد نیاز جهت ویزای جستجوی کار در آلمان:
• رزومه ی کامل شخص متقاضی به زبان آلمانی
• 6 قطعه عکس (خانم ها بدون حجاب – آقایان با کراوات) 3.5 در 4.5
• کپی رنگی از پاسپورت (امضا شده)
• ترجمه شناسنامه
• تمام مدارک دانشگاهی به همراه ریز نمرات آن
• سوابق کاری و بیمه در صورت وجود

مدارک جانبی که می تواند به رزومه کاری شما کمک نماید
شامل: تحقيق و مقاله، کتاب و پايان ‌نامه، ثبت اختراع، دوره های آموزشی ... (در صورت وجود)

همچنین توجه داشته باشید که سابقه ی کار بلند مدت در گرفتن ویزای کاری به متقاضیان کمک بیشتری خواهد نمود

شما پس از اخذ ویزای کار در آلمان وارد این کشور شده و فرصت شش ماهه ای جهت یافتن کار مورد نظر را دارید. مشاورین مجرب موسسه پس از ورود شما تمامی شرایط را برای مصاحبه های کاری و استخدام محیا می سازند ، و ویزای شما تمدید خواهد شد و شما موفق به دریافت Blue card کشور المان می شوید.

براي كسب اطلاعات بيشتربا مشاورين ما تماس بگيرد :

شعبه مرکزی در کلن آلمان
:phone: +4922196230909
+491636231453 (WhatsApp)

شعبه تهران🇮🇷:
:phone: +982188752376
:phone: +982126410133
:iphone:+989127917 293 (Viber)
 +989359740082 (telegram)

 

برای اطلاعات بیشتر میتوان به سایت اندیشه پویان مراجعه نمایید

برای بررسی شرایط اخذ ویزای کاری فرم‌های ارزیابی رایگان را تکمیل نموده و از مشاوران ما کمک بگیرید:
فرم ارزیابی

 


برچسب ها: آلمان , ویزای کاری , مهاجرت , اندیشه پویان , اقامت در آلمان ,
[ بازدید : 51 ]
[ شنبه 13 شهريور 1395 ] [ Array ] [ maha ]

تحصیل در رشته‌های پزشکی، دندان پزشکی و داروسازی در بهترین دانشگاه‌های آلمان

مدارک مورد نیاز تحصیل در رشته‌های دندان پزشکی, داروسازی و پزشکی درآلمان:

ترجمه گواهی پایان دوره دیپلم به همراه ریز نمرات آن
ترجمه گواهی پایان دوره پیش دانشگاهی به همراه
ریز نمرات آن
کپی پاسپورت
گواهی زبان آلمانی حداقل در سطح B1
گواهی قبولی در کنکور سراسری
زندگی نامه
 انگیزه نامه



یکی از مدارک مورد نیاز جهت اخذ پذیرش برای رشته های گروه پزشکی آلمان، قبولی در کنکور سراسری می باشد. اما اندیشه پویان با استفاده از توانایی نمایندگان خود در آلمان، می تواند برای متقاضیان صرف نظر از رشته و دانشگاه پذیرفته شده در ایران، جهت اخذ پذیرش در رشته های علوم پزشکی اقدام نماید. به عبارت دیگر، در این شرایط مهم نیست که شما در چه رشته و دانشگاهی پذیرفته شده اید، اما قبولی شما باید حتما در یکی از رشته های زیر مجموعه گروه آزمایشی علوم تجربی و در یک دانشگاه دولتی باشد.

متقاضیان ابتدا باید به مدت دو ترم، دوره های زبان آلمانی، زیست شناسی و ریاضی را در کالج پشت سر بگذرانند، و سپس تحصیل خود را در دانشگاه در یکی از رشته های پزشکی، دندان پزشکی و یا داروسازی آغاز کنند.
تحصیل در کالج کاملا رایگان میباشد، که مخصوص دانشجویان خارجی طراحی شده است و وظیفه آن آماده کردن دانشجو از نظر زبان آلمانی و دروس پایه مانند زیست شناسی و ریاضی قبل از ورود به دانشگاه است. پذیرش دوره کالج مستقیما توسط دانشگاه های آلمان صادر میشود و صد در صد اعتبار لازم را برای دریافت ویزای تحصیلی نزد سفارت آلمان دارد.

برای ورود به رشته های پزشکی ، نمره ای که متقاضی در آزمون پایانی کالج کسب میکند، اهمیت زیادی دارد، بدین معنا که باید معدل کل متقاضی در آزمون پایانی کالج، بین 1 الی 1.3 بشود. در صورت کسب این معدل، متقاضی میتواند یکی از رشته های پزشکی آلمان، دندان پزشکی و یا داروسازی را انتخاب و تحصیل خود را در دانشگاه شروع کند.

متقاضیان محترم جهت بررسی شرایط و تکمیل فرم ارزیابی رایگان میتوانند به این صفحه از سایت مراجعه کنند.

فرم ارزیابی


"برای اطلاعات بیشتر میتوان به سایت اندیشه پویان مراجعه نمایید"



برچسب ها: پزشکی , دندانپزشکی , پزشکی آلمان , دوره های زبان آلمانی , آلمان , اندیشه پویان ,
[ بازدید : 45 ]
[ سه شنبه 9 شهريور 1395 ] [ Array ] [ maha ]