تحصيل در رشته‌هاي پزشكي و دندانپزشكي اتريش


متقاضیان علاقه مند به تحصیل برای رشته های پزشکی اتریش, دندانپزشکی می‌توانند با تکیه بر تجربیات نمایندگان اندیشه پویان در کشور اتریش 🇦🇹 برای تحصیل در رشته‌های مذکور پذیرش دریافت نمایند.


پزشکی و دندانپزشکی در آلمان


متقاضیان علاقمند به تحصیل در رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی در اتریش می‌بایست دانشجوی یکی از رشته‌های گروه تجربی یا پیراپزشکی در ایران بوده و حداقل دو ترم تحصیلی را در ایران گذرانده باشند. پس از اخذ پذیرش توسط نمایندگان ما، دانشجو می‌بایست دو ترم کالج در اتریش بگذراند. این کالج‌ها تحت نظر دانشگاه می‌باشند و توسط خود دانشگاه ارائه می‌شوند. در این کالج‌ها برخی سرفصل‌های دروس دبیرستان مانند ریاضی، فیزیک، شیمی، زیست شناسی و زبان آلمانی تدریس می‌شود.

دوره کالج دارای دو آزمون می‌باشد، یکی آزمون ورودی پیش از ورود به کالج و دیگری آزمون پایانی پس از گذراندن دوره کالج. دانشجو پس از گذراندن دوره زبان آلمانی و قبولی در امتحان پایان دوره کالج به عنوان دانشجوی رسمی دانشگاه محسوب می‌شود و در صورت عدم قبولی در امتحان پایان دوره کالج می‌بایست مجددا در این آزمون شرکت نماید.

نکته: رشته های پزشکی عمومی, دندانپزشکی و داروسازی دارای آزمون ورودی می‌باشند.

نکته: وکلا و نمایندگان مجرب اندیشه پویان می‌توانند برای متقاضیانی که ۲ سال تحصیلی (۴ ترم) صرفنظر ار نوع رشته تحصیلی در یکی از رشته‌های گروه تجربی یا پیراپزشکی در ایران گذرانده باشند، پذیرش تحصیلی در رشته های پزشکی و دندانپزشکی بدون گذراندن دوره کالج بگیرند و متقاضی پس از موفق شدن در امتحان ورودی دانشگاه می‌تواند رسما دوره تحصیل را آغاز نماید.



اگر قصد تحصیل در رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی کشور اتریش 🇦🇹 را دارید؟ برای بررسی شرایط خود می توانید فرم های ارزیابی رایگان سایت ما را تکمیل نمایید:
فرم ارزیابی شرایط تحصیلی


برچسب ها: اتریش , پزشکی , پزشکی در اتریش , اندیشه پویان , دندانپزشکی در اتریش ,
[ بازدید : 78 ]
[ چهارشنبه 8 دی 1395 ] [ Array ] [ maha ]

تحصیل در رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی اتریش

متقاضیان علاقه مند به تحصیل برای رشته های دندانپزشکی و پزشکی در اتریش می‌توانند با تکیه بر تجربیات نمایندگان اندیشه پویان در این کشور تحصیل در اتریش در رشته‌های مذکور پذیرش دریافت نمایند.

متقاضیان علاقمند به تحصیل در رشته‌های پزشکی و تحصیل در رشته دندانپزشکی در اتریش می‌بایست دانشجوی یکی از رشته‌های گروه تجربی یا پیراپزشکی در ایران بوده و حداقل دو ترم تحصیلی را در ایران گذرانده باشند. پس از اخذ پذیرش توسط نمایندگان ما، دانشجو می‌بایست دو ترم کالج در اتریش بگذراند. این کالج‌ها تحت نظر دانشگاه می‌باشند و توسط خود دانشگاه ارائه می‌شوند. در این کالج‌ها برخی سرفصل‌های دروس دبیرستان مانند ریاضی، فیزیک، شیمی، زیست شناسی و زبان آلمانی تدریس می‌شود.








دوره کالج دارای دو آزمون می‌باشد، یکی آزمون ورودی پیش از ورود به کالج و دیگری آزمون پایانی پس از گذراندن دوره کالج. دانشجو پس از گذراندن دوره زبان آلمانی و قبولی در امتحان پایان دوره کالج به عنوان دانشجوی رسمی دانشگاه محسوب می‌شود و در صورت عدم قبولی در امتحان پایان دوره کالج می‌بایست مجددا در این آزمون شرکت نماید.

نکته: رشته های پزشکی عمومی, دندانپزشکی و داروسازی دارای آزمون ورودی می‌باشند.


نکته: وکلا و نمایندگان مجرب اندیشه پویان می‌توانند برای متقاضیانی که ۲ سال تحصیلی (۴ ترم) صرفنظر ار نوع رشته تحصیلی در یکی از رشته‌های گروه تجربی یا پیراپزشکی در ایران گذرانده باشند، پذیرش تحصیلی در رشته های پزشکی و دندانپزشکی بدون گذراندن دوره کالج بگیرند و متقاضی پس از موفق شدن در امتحان ورودی دانشگاه می‌تواند رسما دوره تحصیل را آغاز نماید.

اگر قصد تحصیل در رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی کشور اتریش 🇦🇹 را دارید؟ برای بررسی شرایط خود می توانید فرم های ارزیابی رایگان سایت ما را تکمیل نمایید
فرم ارزیابی


برچسب ها: اتریش , پزشکی , پزشکی در اتریش , اندیشه پویان , دندانپزشکی در اتریش ,
[ بازدید : 24 ]
[ جمعه 16 مهر 1395 ] [ Array ] [ maha ]

تحصیل در رشته‌های پزشکی، دندان پزشکی و داروسازی در بهترین دانشگاه‌های آلمان

مدارک مورد نیاز تحصیل در رشته‌های دندان پزشکی, داروسازی و پزشکی درآلمان:

ترجمه گواهی پایان دوره دیپلم به همراه ریز نمرات آن
ترجمه گواهی پایان دوره پیش دانشگاهی به همراه
ریز نمرات آن
کپی پاسپورت
گواهی زبان آلمانی حداقل در سطح B1
گواهی قبولی در کنکور سراسری
زندگی نامه
 انگیزه نامه

 

پزشکی و دندانپزشکی در آلمان

 

یکی از مدارک مورد نیاز جهت اخذ پذیرش برای رشته های گروه پزشکی آلمان، قبولی در کنکور سراسری می باشد. اما اندیشه پویان با استفاده از توانایی نمایندگان خود در آلمان، می تواند برای متقاضیان صرف نظر از رشته و دانشگاه پذیرفته شده در ایران، جهت اخذ پذیرش در رشته های علوم پزشکی اقدام نماید. به عبارت دیگر، در این شرایط مهم نیست که شما در چه رشته و دانشگاهی پذیرفته شده اید، اما قبولی شما باید حتما در یکی از رشته های زیر مجموعه گروه آزمایشی علوم تجربی و در یک دانشگاه دولتی باشد.

متقاضیان ابتدا باید به مدت دو ترم، دوره های زبان آلمانی، زیست شناسی و ریاضی را در کالج پشت سر بگذرانند، و سپس تحصیل خود را در دانشگاه در یکی از رشته های پزشکی، دندان پزشکی و یا داروسازی آغاز کنند.
تحصیل در کالج کاملا رایگان میباشد، که مخصوص دانشجویان خارجی طراحی شده است و وظیفه آن آماده کردن دانشجو از نظر زبان آلمانی و دروس پایه مانند زیست شناسی و ریاضی قبل از ورود به دانشگاه است. پذیرش دوره کالج مستقیما توسط دانشگاه های آلمان صادر میشود و صد در صد اعتبار لازم را برای دریافت ویزای تحصیلی نزد سفارت آلمان دارد.

برای ورود به رشته های پزشکی ، نمره ای که متقاضی در آزمون پایانی کالج کسب میکند، اهمیت زیادی دارد، بدین معنا که باید معدل کل متقاضی در آزمون پایانی کالج، بین 1 الی 1.3 بشود. در صورت کسب این معدل، متقاضی میتواند یکی از رشته های پزشکی آلمان، دندان پزشکی و یا داروسازی را انتخاب و تحصیل خود را در دانشگاه شروع کند.

متقاضیان محترم جهت بررسی شرایط و تکمیل فرم ارزیابی رایگان میتوانند به این صفحه از سایت مراجعه کنند.

فرم ارزیابی

 

"برای اطلاعات بیشتر میتوان به سایت اندیشه پویان مراجعه نمایید"

 


برچسب ها: آلمان , پزشکی , دندانپزشکی , پزشکی در آلمان , اندیشه پویان , دوره های زبان آلمانی ,
[ بازدید : 25 ]
[ پنجشنبه 8 مهر 1395 ] [ Array ] [ maha ]

تحصیل در رشته‌های پزشکی، دندان پزشکی و داروسازی در بهترین دانشگاه‌های آلمان

مدارک مورد نیاز تحصیل در رشته‌های دندان پزشکی, داروسازی و پزشکی درآلمان:

ترجمه گواهی پایان دوره دیپلم به همراه ریز نمرات آن
ترجمه گواهی پایان دوره پیش دانشگاهی به همراه
ریز نمرات آن
کپی پاسپورت
گواهی زبان آلمانی حداقل در سطح B1
گواهی قبولی در کنکور سراسری
زندگی نامه
 انگیزه نامه



یکی از مدارک مورد نیاز جهت اخذ پذیرش برای رشته های گروه پزشکی آلمان، قبولی در کنکور سراسری می باشد. اما اندیشه پویان با استفاده از توانایی نمایندگان خود در آلمان، می تواند برای متقاضیان صرف نظر از رشته و دانشگاه پذیرفته شده در ایران، جهت اخذ پذیرش در رشته های علوم پزشکی اقدام نماید. به عبارت دیگر، در این شرایط مهم نیست که شما در چه رشته و دانشگاهی پذیرفته شده اید، اما قبولی شما باید حتما در یکی از رشته های زیر مجموعه گروه آزمایشی علوم تجربی و در یک دانشگاه دولتی باشد.

متقاضیان ابتدا باید به مدت دو ترم، دوره های زبان آلمانی، زیست شناسی و ریاضی را در کالج پشت سر بگذرانند، و سپس تحصیل خود را در دانشگاه در یکی از رشته های پزشکی، دندان پزشکی و یا داروسازی آغاز کنند.
تحصیل در کالج کاملا رایگان میباشد، که مخصوص دانشجویان خارجی طراحی شده است و وظیفه آن آماده کردن دانشجو از نظر زبان آلمانی و دروس پایه مانند زیست شناسی و ریاضی قبل از ورود به دانشگاه است. پذیرش دوره کالج مستقیما توسط دانشگاه های آلمان صادر میشود و صد در صد اعتبار لازم را برای دریافت ویزای تحصیلی نزد سفارت آلمان دارد.

برای ورود به رشته های پزشکی ، نمره ای که متقاضی در آزمون پایانی کالج کسب میکند، اهمیت زیادی دارد، بدین معنا که باید معدل کل متقاضی در آزمون پایانی کالج، بین 1 الی 1.3 بشود. در صورت کسب این معدل، متقاضی میتواند یکی از رشته های پزشکی آلمان، دندان پزشکی و یا داروسازی را انتخاب و تحصیل خود را در دانشگاه شروع کند.

متقاضیان محترم جهت بررسی شرایط و تکمیل فرم ارزیابی رایگان میتوانند به این صفحه از سایت مراجعه کنند.

فرم ارزیابی


"برای اطلاعات بیشتر میتوان به سایت اندیشه پویان مراجعه نمایید"



برچسب ها: پزشکی , دندانپزشکی , پزشکی آلمان , دوره های زبان آلمانی , آلمان , اندیشه پویان ,
[ بازدید : 45 ]
[ سه شنبه 9 شهريور 1395 ] [ Array ] [ maha ]

مهاجرت تحصیلی دندانپزشکان در آلمان

دوران تحصیل رشته دندان‌پزشکی در آلمان ۱۰ نیم سال تحصیلی در نظر گرفته‌شده و نیز در بین مراکز آموزش عالی در آلمان که در این رشته فعالیت می‌کنند، دانشگاه‌هایی هستند که شهریه در آن‌ها هنوز تصویب نشده است. در آلمان رشته دندانپزشکی در مقطع کارشناسی ارشد پیوسته ارائه می‌گردد . همچنین رشته دندان‌پزشکی در دانشگاه‌های این کشور همانند رشته‌های پزشکی، دامپزشکی و داروسازی در مقطع کارشناسی ارشد پیوسته ارائه می‌گردد. متقاضیانی که علاقه‌مند به دریافت مدرک دکترا هستند همانند سایر دانشجویان رشته‌های غیرپزشکی، پس از دریافت مدرک کارشناسی ارشد، با انتخاب موضوع و پذیرش آن توسط استاد راهنما، به تحصیل در مقطع دکترا مشغول می‌شوند. اما برای اجازه کار مدرک کارشناسی ارشد نیز کفایت می‌کند.



همچنین تحصیل در این رشته را می‌توان به دو بخش تقسیم نمود که عبارت‌اند از : بخش اول که پنج ترم اول را شامل می‌شود، به دوره پیش از ورود به مراکز درمانی اطلاق می‌گردد و نیز در این مرحله متقاضیان دانشجو با مبانی علوم پایه، همچون فیزیک، شیمی و زیست‌شناسی و جانورشناسی آشنا می‌گردند و در دو نوبت امتحان شرکت می‌کنند. مرحله اول امتحانات پس از ترم دوم تحصیلی و شامل مبانی علوم پایه می‌گردد. مرحله دوم امتحانات، پس از نیم سال پنجم تحصیلی و در ارتباط با واحدهای تخصصی دندان‌پزشکی است. همچنین دانشجویان پس از پشت سر گذاشتن این دو مرحله از امتحانات وارد دوره دوم تحصیل می‌شوند که به دوره حضور در کلینیک و مراکز درمانی اطلاق می‌گردد و نیز در این دوره، دانشجویان در مراکز درمانی به گذراندن دوره‌های کارآموزی و آشنایی بیشتر با مبانی تخصصی رشته دندان‌پزشکی مشغول می‌شوند. بعد از گذراندن این دوره، مرحله‌ی نهایی امتحانات که در دوره‌ای شش‌ماهه برگزار می‌شود، آغاز می‌گردد.تحصیل در برخی از دانشگاه‌هایی که در رشته دندان‌پزشکی ارائه خدمات می‌کنند بدون شهریه و رایگان است و نیز  این دانشگاه‌ها عبارت‌اند از: دانشگاه درسدن، دانشگاه مارتین لوتر، دانشگاه ینا، دانشگاه گرایفس‌والد و دانشگاه کیل. همچنین ازجمله سایر دانشگاه‌هایی که تحصیل در رشته دندانپزشکی در آن‌ها امکان‌پذیر است، می‌توان به این‌ موارد اشاره نمود: دانشگاه هامبورگ، دانشگاه گیسن، دانشگاه گوتینگن، دانشگاه دوسلدورف، دانشگاه مونستر، دانشگاه آخن، دانشگاه بن، دانشگاه ماینس، دانشگاه فرانکفورت، دانشگاه زاربروگن، دانشگاه فرایبورگ، دانشگاه مونیخ، دانشگاه ارلانگن، دانشگاه اولم و دانشگاه وورسبورگ.


برچسب ها: دندانپزشکان , پزشکی , آلمان , تحصیل , اندیشه پویان , مهاجرت دندانپزشکان ,
[ بازدید : 35 ]
[ سه شنبه 26 مرداد 1395 ] [ Array ] [ maha ]

مراحل پذیرش در رشته پزشکی در آلمان

پذیرش در رشته های پزشکی آلمان برخلاف دیگر رشته‌ها که روند پذیرش آنها (درصورت عضویت دانشگاه در uni-assist) از طریق uni-assist انجام می‌شود، متفاوت بوده و تصمیم‌گیری در مورد پذیرش دانشجویان با دانشگاه است.
کسانی که پس از قبولی در دوره‌های روزانه و شبانه ی دانشگاه‌های دولتی ایران و یا با مدارک دانشگاهی در رشته‌های غیرپزشکی برای تحصیل در رشته پزشکی اقدام می‌کنند، می‌بایست پس از دریافت پذیرش و سپری کردن دوره یک‌ساله کالج، از طریق مرکز توزیع سهمیه‌های دانشگاهی (ZFS) اقدام نمایند.
اما برخی از دانشگاه‌ها مانند دانشگاه بن، مدارک تحصیلی دانشجویان خارجی را درصورت داشتن مدرک قبولی در دانشگاه سراسری و یا مدرک کارشناسی از دانشگاه آزاد، مستقیم و بدون واسطه بررسی خواهند کرد. راه دیگری نیز وجود دارد و آن ارسال مدارک به uni-assist است. این مرکز با بررسی مدارک متقاضی تحصیل در رشته های پزشکی مشابه با متقاضیان رشته‌های غیرپزشکی، اقدام به پذیرش خواهد کرد و نتیجه را به صورت کتبی به اطلاع داوطلب خواهد رساند.

پذیرش دردوره دکترا دررشته‌های پزشکی:
دانش‌آموختگان رشته پزشکی بعد از پایان تحصیل به اختیار خود می‌توانند درمقطع دکترا تحصیل کنند. این تصمیم اما شخصی است و دریافت پروانه پزشکی با مدرک کارشناسی‌ ارشد صورت می‌گیرد.
دوره دکترا در رشته پزشکی، مانند سایر رشته‌های غیرپزشکی درآلمان برگزارمی‌شود. این بدان معناست که شخص داوطلب با انتخاب موضوع و پس از موافقت استاد راهنما با طرح رساله‌، شروع به تحقیق خواهد کرد و پس از نوشتن رساله دکترا و قبولی درآزمون شفاهی، مدرک دکترا را اخذ خواهد نمود.

پذیرش دردوره‌های تخصص پزشکی:
تحصیل در دوره‌های تخصص پزشکی در آلمان نیز با روال معمول در ایران تفاوت دارد. ورود به این دوره نه از طریق کنکور، بلکه با موافقت استاد راهنما که در این مورد خود یک پزشک متخصص است، صورت می‌پذیرد. این دوره درکلینیک و تحت نظارت پزشک متخصص برگزارمی‌شود.

 

 

بنا به اطلاعات منتشر شده توسط مرکز تبادلات آکادمیک آلمان (DAAD) متقاضیان گذراندن دوره تخصص پزشکی می بایست پس از موافقت استاد راهنما، برای دریافت اجازه کاراقدام نمایند.
امکان تحصیل دررشته پزشکی در۲۶ دانشگاه درآلمان وجود دارد که دراین بین می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
دانشگاه بن، هامبورگ، گیسن، دانشگاه گوته درفرانکفورت، دانشگاه صنعتی درسدن، دانشگاه مونیخ، آخن، مونستر، وورسبروگ، ماگدبورگ، گوتینگن، کیل، لوبک، دانشگاه آزاد برلین، دوسلدورف، زاربروکن، فرایبورگ و ارلانگن.

برای اطلاغات بیشتر به وبسایت اندیشه پویان مرتجعه نمایید.

برای تماس با ما میتوانید از زاه های زیر با ما در ارتباط باشید:

Office : 0098-2188752376
Office : 0049-22196230909
Viber : 0098-9127917293
WhatsApp: 0049-1636231453
 


برچسب ها: ویزای تحصیلی , مهاجرت , اندیشه پویان , پزشکی , آلمان , پزشکی در آلمان ,
[ بازدید : 42 ]
[ دوشنبه 11 مرداد 1395 ] [ Array ] [ maha ]

مهاجرت تحصیلی پزشکان به اتریش

قریباً ۱۸ دانشگاه و ۱۱۰ موسسه آموزش عالی در کشور اتريش  وجود دارند که در اين دانشگاه‌ها و مؤسسات و در بعضی از رشته‌ها زبان رسمی آموزش دروس  انگلیسی می‌باشد اما تحصیل در رشته های پزشکی به زبان اتریشی صورت می پذیرد. همچنین تحصيل در دانشگاه‌های اتريش برای دانشجويان خارجی و ازجمله ایرانی‌ها رايگان می‌باشد .
برای ورود به دانشگاه‌های اتريش کافی است متقاضی دانشجوی رشته موردنظر در کشور خود باشد و یا دارای مدرک تحصيلی باشد و طبیعتا مدرک  ديپلم به‌تنهایی موردقبول دانشگاه‌های اتريش نیست و متقاضیان باید  قبولی در کنکور دانشگاه (سراسر یا دانشگاه آزاد) در رشته  موردنظر را  دارا باشند.
یکی از مدارک  لازم برای دانشجويانی که در دانشگاه‌های ایران مشغول  به تحصيل می‌باشند  دارا بودن گواهی صادره از دانشگاه و ریزنمرات مهروموم‌ شده‌ توسط دانشگاه است و همچنین  در اين گواهی بايد بیان‌شده باشد  که فرد متقاضی از ادامه تحصیل منع نشده است.
در مدارس عالی فنی در اتریش دانشکده‌های هنرهای عالی اتریش، و دانشگاه‌های اتریش در بعضی از رشته‌ها (مانند پزشکی، داروسازی، اقتصاد و روانشناسی)  شرایط ویژه ای وجود دارد ازجمله:

1.امتحان ورودی که شامل امتحان کتبی و مصاحبه حضوری می‌باشد .
2. دانشجوی خارجی برای پذيرش در مراکز آموزش عالی اتريش دارای سهمیه است .
3.یک دوره‌ی یک‌ساله و دوساله‌ی پیش‌دانشگاهی برای دانشجویان خارجی که نیاز به آموختن زبان‌دارند  و یا متقاضیانی که نمرات نامناسبی در دروس اصلی و مربوط به رشته‌ی تحصیلی انتخابیشان اخذ نکرده باشند برگزار می شود که متقاضی می بایست پس از ثبت‌نام در دانشگاه  این دوره را بگذرانند.


دانشگاه های مورد تایید ایران در کشور اتریش:
۱۴ دانشگاه اتریش مورد تأیید وزارت علوم ایران و وزارت بهداشت هستند که ممتازمی باشند ونیز  ۱۲ دانشگاه مورد  تأیید وزارت علوم و ۲ دانشگاه مورد  تأیید وزارت بهداشت می‌باشند .
دانشگاه‌های اتریشی مورد تأیید وزارت علوم ایران:
1.   دانشگاه وین ( ممتاز )
2.     دانشگاه گراتس ( ممتاز )
3.     دانشگاه اینسبورک ( ممتاز )
4.    دانشگاه سالزبورگ( ممتاز )
5.     دانشگاه تکنیک وین ( ممتاز )
6.   دانشگاه تکنیک گراتس ( ممتاز )
7.    دانشگاه لوین ( ممتاز )
8.   دانشگاه بوکو وین ( ممتاز )
9.    دانشگاه دامپزشکی وین ( ممتاز )
10.   دانشگاه اقتصاد و تجارت وین ( ممتاز )
11.  دانشگاه لینز ( ممتاز )
12.  دانشگاه کلاگینفورت ( ممتاز )

دانشگاه های اتریشی مورد تأیید وزارت بهداشت ایران:
1.    دانشگاه پزشکی وین
2.    دانشگاه پزشکی گراتس

تحصیلات در مقطع  لیسانس در اتریش با دریافت مدرک و طول دوره ۴-۳ ساله می‌باشد و همچنین رمز موفقیت برای دانشجویان دوره‌ی تحصیلات فوق‌لیسانس در اتریش ، تکمیل موفقیت‌آمیز دوره لیسانس می‌باشد.  طول مدت دوره کارشناسی ارشد در اتریش ۲-۱ ساله می‌باشد.
و همینطور رمز موفقیت دانشجو برای دوره‌ی تحصیلات دکتری نیز تکمیل موفقیت‌آمیز دوره فوق‌لیسانس می‌باشد و علاوه بر این دانشجو می‌بایست توانایی انجام تحقیقات به‌صورت مستقل و فردی  را از خود نشان دهد. این دوره‌ی تحصیلی 2سال طول می‌کشد و با دریافت مدرک دکترا به پایان خواهد رسید.
هزینه تحصیل در اتریش :
از سال 2001 تحصیل در دانشگاه‌های اتریش  برای دانشجویان خارجی رایگان نمی‌باشد  و ترمی ۳۸۰ یورو شهریه تحصیلی از دانشجویان  دریافت می‌گردد .
تأمین هزینه‌های تحصیلی بر عهده خود دانشجو می‌باشد که به‌وسیله کار ضمن تحصیل در اتریش امکان‌پذیر نمی‌باشد و در برخی مواقع دانشگاه با توجه به نمره‌های بالای دانشجویان خارجی به آن‌ها در خود محیط دانشگاه کارمی دهد.
تحصیل در دانشگاه‌های خصوصی اتریش نیز هزینه‌های بالایی دارند که  تقریباً ترمی ۳۰۰۰ تا ۵۰۰۰ یورو می‌باشد.

برای اطلاعات بیشتر میتوان به سایت اندیشه پویان مراجعه نمایید

برای بررسی شرایط اخذ ویزای کاری، تحصیلی و … فرم‌های ارزیابی رایگان را تکمیل نموده و از مشاوران ما کمک بگیرید:
فرم ارزیابی

 


برچسب ها: اتریش , ویزای تحصیلی , مهاجرت , اندیشه پویان , پزشکی ,
[ بازدید : 33 ]
[ جمعه 18 تير 1395 ] [ Array ] [ maha ]