دوره‌های زبان انگلیسی در کانادا

کانادا از لحاظ مساحت دومین کشور بزرگ دنیا محسوب می شود، اما وجود جمعیتی بی آلایش با فرهنگ های متنوع به این سرزمین گرمای بی نظیری می بخشد. ۳۳ میلیون جمعیت این کشور به خونگرمی معروف هستند، و دانشجویانی که در دوره های آموزش زبان انگلیسی در کانادا ثبت نام می کنند، نباید از اینکه در یک اتوبوس شهری پای گفتگوی دیگران بنشینند، تعجب کنند. حتی در کلان شهرهای در سطح جهانی تورنتو و ونکوور نیز علی رغم تمام شلوغی های موجود در مراکز شهری اصلی و بین المللی این حس خونگرمی حفظ شده است.

در بین شهر های کانادا، شهر ونکوور  همیشه به عنوان یکی از ۵ شهر خوب برای زندگی معرفی شده است و آموزش زبان انگلیسی در ونکوور به دلیل سطح علمی وآموزشی عالی و مهاجرت زیاد زبان آموزان به کشور کانادا، بسیار مورد تقاضا می باشد. ونکوور شاید شبیه ترین شهر به شهر های آمریکا می باشد. روزنامه New York Times در یک شماره خود نوشته بود که : ونکوور همان منهتن است با کوه های زیاد . این شهر مدرن با طبیعت اقیانوس آرام و کوه های سر به فلک کشیده خود یک مقصد بسیار مناسب برای کسانی است که قصد یادگیری زبان انگلیسی در کانادا را دارند.

با  ثبت نام دردوره آموزش زبان انگلیسی موسسه اندیشه پویان در ونکور کانادا، همزمان با زندگی در یکی از بزرگترین شهرهای کانادا، تماشاگر مناظر زیبا و حیات وحش دست نخورده این کشور باشید. از یک کافه در کنار کویین استریت در تورنتو مردم را تماشا کنید. بر روی کوه پودری شکل ویستلر در ونکوور اسکی کنید. برای اردو به یک پارک ملی بروید و با قایق از کنار گوزن وحشی که در لبه آب ایستاده است، بگذرید. و در مه ناشی از خروش آبشار شگفت انگیز نیاگارا خیس شوید. کانادا سرزمینی بزرگ و پر از تجربیات بزرگ است.

لازم به ذکر است که برای اخذ پذیرش، داشتن حداقل سن ۳۵ سال و مدارک تحصیلی دیپلم و یا بالاتر ضروری می باشد و متقاضیان حتی بدون هیچ گونه آشنایی به زبان انگلیسی می توانند برای شرکت در این دوره اقدام نمایند. هزینه تحصیل در دوره های زبان بصورت هفتگی و از قرار ۱۷۰ دلار در هفته می باشد همچنین  دانشجویان می توانند درطول مدت تحصیل از امکانات خوابگاه و یا پانسیون (زندگی با خانواده های کانادایی) استفاده نمایند.

گروه کارشناسان موسسه آرتا اندیشه پویان سپنتا، با داشتن نمایندگی در کشور کانادا زیر نظر وکلای عضو انجمن مشاورین رسمی کانادا (ICCRC) میتواند برای متقاضیانی که به دنبال تقویت زبان انگلیسی هستند در این کشور ثبت نام کورس زبان معتبر نموده و برای ایشان اقدام به دریافت ویزا بنماید . زبان آموز در انتهای دوره در صورت تمایل می تواند با استفاده از تجربیات موسسه برای مهاجرت به کانادا از طریق یکی از روش های تحصیلی یا کاری یا سرمایه گذاری اقدام نمایند.

در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر می توانید با دفتر ما در تهران از به صورت تلفنی تماس بگیرید.

منبع: دوره‌های زبان انگلیسی در کانادا


برچسب ها: مهاجرت به کانادا , دوره های زبان انگلیسی , کانادا ,
[ بازدید : 11 ]
[ چهارشنبه 22 شهريور 1396 ] [ Array ] [ maha ]

مهاجرت هنرمندان و ورزشکاران به کانادا

این برنامه از جمله بهترین برنامه‌های مهاجرتی کانادا است که درسطح فدرال (کل کانادا) اجرا می شود و مدت کوتاه پروسه پرونده یکی از مزایای این روش است و مخصوص افرادیست که تجربه، قصد و توانایی کافی را دارند که بتوانند کار خود را در کانادا ایجاد کنند.

 

مطابق تعریف سازمان مهاجرت کانادا خود اشتغال، فردی است که بر اساس تجربه کاری مرتبط به صورت مستقل و برای خود به کانادا وارد می‌شود و قادر است به صورت خود اشتغال در شاخه ی هنر، ورزش یا … مشغول به کار شود  این روش مهاجرت به مراتب آسانتر و کم هزینه تر از روش کارآفرینی می باشد و شامل مراحل سخت و دشوار رفع شرط بیزینس همانند کارآفرینی نمی باشد.

افراد متقاضی (هنرمند  و ورزشکار خوداشتغال)  که در یکی از رشته های ورزشی و یا هنری، در مدت پنج سال گذشته تا قبل از زمان رسیدن فرم های مهاجرتی به دست اداره مهاجرت، دارای حداقل ۲ سال سابقه کار در داخل کشور باشند و نیز حداکثر سن ۴۵ سال، داشته باشند می توانند از طریق برنامه مهاجرتی خوداشتغالی جهت اقامت در کانادا اقدام نمایند.

نکته مهم: روش خوداشتغالی مخصوص کسانی است که ثابت کنند خوداشتغال بوده اند (در زمینه های هنری، ورزشی) و همچنین بعد از ورود به کانادا می خواهند و می توانند (از نظر اقتصادی، سطح زبان انگلیسی و تجربه کاری) در فعالیت های خوداشتغالی شرکت کنند و به پیشرفت هنر، ورزشی کانادا کمک کنند. این روش برای دور زدن نظام مهاجرتی نیست و نه تنها پرونده افرادی که سعی بر مدرک سازی کنند یا شرایط لازم را نداشته باشند رد می شود، بلکه ممکن است به مدت ۵ سال به کانادا ممنوع الورود شوند. هنگام اقدام برای این روش به این نکته مهم دقت داشته باشید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و آگاهی از سیستم امتیاز بندی این نوع مهاجرت به وب سایت موسسه اندیشه پویان مراجعه کنید.


منبع : مهاجرت هنرمندان و ورزشکاران به کانادا



برچسب ها: مهاجرت هنرمندان , مهاجرت ورزشکاران , کانادا , اندیشه پویان , مهاجرت به کانادا ,
[ بازدید : 10 ]
[ چهارشنبه 15 شهريور 1396 ] [ Array ] [ maha ]

قابل توجه متقاضیان مهاجرت به کانادا

گروه مشاورین آرتا اندیشه پویان سپنتا در پی مطرح شدن سوالات متعدد و درخواست مشاوره زیاد از طرف متقاضیان مهاجرت به کانادا 🇨🇦 و گستردگی این حوزه کاری بر آن شده تا با ایجاد کانال تخصصی come2canada ، زیر نظر وکلای عضو انجمن رسمی مشاورین کانادا (ICCRC) و ارائه مطالب تخصصی در این کانال گامی مثبت در جهت اطلاع رسانی و آگاهی بخشی بیشتر هموطنان عزیز که قصد مهاجرت و اقامت کانادا 🇨🇦 را دارند بردارد .
باشد که از این پسمراحل مهاجرت به کانادا 🇨🇦 برای متقاضیان در کنار موسسه اندیشه پویان،راحت تر و مطمئن ترصورت پذیرد




برچسب ها: اندیشه پویان , مهاجرت کانادا , کانادا , ویزای سرمایه گذاری , اقامت کانادا ,
[ بازدید : 62 ]
[ سه شنبه 19 بهمن 1395 ] [ Array ] [ maha ]

ویزای تضمینی کانادا در کمتر از 4 ماه

گروه مشاوران آرتا اندیشه پویان سپنتا با تجربه چندین ساله و کارنامه درخشان خود اقدام به اخذ ویزای تضمینی کانادا ، همراه با عقد قرارداد رسمی زیر نظر وکیل رسمی عضو سازمان مهاجرت کانادا ICCRC و  وزارت کار و امور اجتماعی ایران، با ضمانت بازگشت وجه در صورت عدم دریافت ویزا می کند.

فرصتی ویژه، بهترین،کوتاه ترین و کم هزینه ترین راه برای اخذ ویزای کانادا، این روش بدلیل ویژگی های بسیار خاص لحاظ شده، فوق العاده تخصصی انجام شده و متقاضی با آسودگی کامل، بسیار راحت ، بدون کوچکترین موردی  و 100% تضمینی به کشور مقصد خواهد رسید.

 

 ویزای تضمینی کانادا در کمتر از 4 ماه

 

 در سال های اخیر سفارت کانادا بارها قوانین مرتبط با اقدام جهت اخذ ویزا را تغییر داده است. به همین نسبت سخت گیری های سفارت در خصوص موافقت یا مخالفت با درخواست متقاضیان ایرانی نیز با نوسانات زیادی همراه بوده و هست. از آن جایی که شرایط هر متقاضی با دیگری متفاوت است، به هیچ وجه نمی توان یک نسخه ثابت را برای همه تجویز کرد. وکلای اندیشه پویان با تکیه بر دانش و تجربه چندین ساله در خصوص خدمات ویزای کانادا و با آگاهی از روال کنونی سفارت، ابتدا شرایط هر متقاضی را به دقت بررسی می کنند و بر حسب مورد بهترین و مطمئن ترین راه برای وی در نظر می گیرند.

برای این خدمات، قراردادی با متقاضی امضاء می شود که برطبق آن در صورت رد درخواست متقاضی، کل هزینه قرارداد، به وی عودت داده خواهد شد و هیچ ضرری متوجه وی نخواهد بود. با توجه به شرایط مساعد حال حاضر سفارت کانادا در رابطه با پرونده های متقاضیان ایرانی، توصیه می کنیم در صورتی که قصد سفر به این کشور را دارید در اسرع وقت ، جهت مشاوره حضوری و بررسی مدارک توسط وکیل مهاجرت با ما تماس بگیرید :
☎️ 021-88752376
☎️ 021-26409630

 

و یا می توانید با وکلای موسسه در تلگرام با آی دی infoandishepuyan@ ( شماره 09359740082 ) در ارتباط باشید.

منبع:  ویزای تضمینی کانادا در کمتر از 4 ماه


برچسب ها: اندیشه پویان , سزمایه گذاری , کانادا , ویزای سرمایه گذاری ,
[ بازدید : 89 ]
[ جمعه 8 بهمن 1395 ] [ Array ] [ maha ]

فرصت ویژه مهاجرت به کانادا با مدرک دیپلم فنی

یک فرصت استثنایی برای مهاجرت به کانادا برای افراد با مدرک دیپلم فنی معتبر!

کانادا با داشتن سیستم مکانیزه در زمینه مهاجرت و با برنامه ریزی دقیق و هدفمند به دنبال جذب نیروی كار ماهر است تا تکنیک و یا مهارت های حرفه ای آنها باعث پیشرفت و رونق اقتصادی این کشور گردد.   

در دنیای امروز برای جویندگان کاری که تا کنون در یکی از کشورهای جهان سوم می‌زیسته‌اند و قصد مهاجرت به کشوری پیشرفته دارند امکانات کمی وجود دارد تا بتوانند کار کنند و زندگی خوبی داشته باشند. اما تنها برخی کشور ها نظیر کانادا از طریق برنامهٔ مهاجرت سازمان یافته به طور علنی ارائه گر این امکانات هستند!
حالا وکلای موسسه اندیشه پویان با توجه به تجربه و سابقه خود در این زمینه اقدام به فراهم آوردن شرایط مهاجرتی ویژه ای برای افراد دیپلمه با مدرک معتبر فنی حرفه ای هستند نموده است.
شما به عنوان یک مهاجر در کشور کانادا می‌توانید زندگی راحت و قانونی داشته باشید.  کانادا یکی از کشور های ست که بالاترین رتبهٔ استاندارد جهانی حتی بالاتر از آمریکا و خیلی از کشور های اروپایی را دارد.

 


مهاحرت به کانادا

 

کسانی که در تلاش برای کسب اقامت کانادا هستند آگاه باشند که،کانادا به هزاران نیروی کار ماهر بخصوص در رشته های فنی در  طول ده سال آینده نیاز دارد،این به 2 دلیل عمده می باشد:
1- اقتصاد محکم و رو به رشد کانادا.
2- وجود افراد بسیاری که بالای 65 سال دارند و نیروی کار جوان جایگزین برایشان وجود ندارد.

متقاضیان این برنامه باید حداقل 4 شرط زیر را داشته باشند:  
1. حداکثر سن 35 سال
2-پنج سال سابقه کار داشته باشد.
3. گذراندن دوره یک ساله (600 ساعته ) فنی و حرفه ای وزارت کار و دارای دانش کافی در زمینه مورد نظر
4. حداقل IELTS 6 (در هر مهارت) داشته باشد

نکته قابل ذکر برای متقاضیانی که در این سطح زبان نیستند و زمان کمی نیز دارند موسسه  دوره های ویژه و فشرده ای در نظر گرفته تا در کمترین زمان ممکن به هدف آیلتس خود برسند.

متقاضیان در صورت داشتن شرایط ذکر شده می توانند جهت مشاوره با وکیل مهاجرت به کانادا با دفتر موسسه در تهران از طریق شماره تلفن 26409630-021  ارتباط برقرار نمایند.

منبع:فرصت ویژه مهاجرت به کانادا با مدرک دیپام فنی


برچسب ها: اندیشه پویان , سزمایه گذاری , کانادا , ویزای کانادا , مهاجرت به کانادا ,
[ بازدید : 24 ]
[ شنبه 20 آذر 1395 ] [ Array ] [ maha ]

فرصت استثنایی مهاجرت به کانادا از طریق کار آفرینی (بریتیش کلمبیا _ ونکور)

یکی از راه‌های دریافت اقامت کانادا، برنامه سرمایه گذاری و کارآفرینی است. این برنامه جهت توسعه و تولید اشتغال در کانادا با جذب سرمایه، افراد با تجربۀ تجاری و توان مدیریتی به وجود آمده است.

اگر شما نتوانسته‌اید از راه‌های دیگر به خاطر سن بالای ۳۵ سال و مشمول شدن به سربازی فرزند پسر و نداشتن آیلتس ۷به بالا و... به کانادا مهاجرت کنید، می‌توانید از طریق مهاجرت سرمایه گذاری و کارآفرینی که در ادامه به جزئیات آن خواهیم پرداخت، ویزای اقامت دائم که به پاسپورت کانادایی می‌رسد، دست پیدا کنید. موسسه اندیشه پویان به همراه وکلای مجرب خود به شما کمک خواهد کرد تا برنامه یا مسیر‌ی که به بهترین وجه برای شما و خانواده تان مناسب است و در کوتاهترین زمان ممکن صورت می گیرد را انتخاب کرده و برای زندگی جدید مهیا شوید.

سوالی که بسیاری از هموطنان همیشه از ما پرسیده‌اند؛ اینست که کدام کشور ارزان‌ترین و سریع‌ترین راه مهاجرت را دارد؟

پاسخ  ما در حال حاضر به این پرسش این است که چنانچه می خواهید به سرمایه گذاری و امور بازرگانی بپردازید، تحصیل کنید و یا حرفه خود را از سر بگیرید برای شما و خانواده تان استان بریتیش کلمبیا‌ی کانادا بهترین انتخاب است.

 

سرمایه گذاری در کانادا

 

شرایط طرح جدید دریافت ویزا کار در کمتر از یکسال  در کانادا

داشتن حداقل 400 هزار دلار کانادا و سرمایه گذاری حداقلی به ارزش 200 هزار دلار پیش شرط اقدام از این شیوه مهاجرتی است. اگرچه با توجه به قانون جدید استان بریتیش کلمبیا متقاضیانی که بیشتر از 2 میلیون دلار کانادا دارایی و علاقه به سرمایه گذاری 400 هزار دلاری  داشته باشند می توانند در کمتر از 1 سال اقامت کاری این استان را دریافت نمایند.

مدارک مورد نیاز برای این شیوه مهاجرتی داشتن سابقه مدیریت در 10 سال گذشته (ترجیحا مالک کسب وکار باشند) و مدارکی در جهت اثبات دارایی مانند اسناد ملکی و ...

برنامه استانی بريتيش كلمبيا (B.C.PNP) درخواست اقامت دائم کانادا را برای افراد دارای تجربه تجاری و همراهان آنها تسريع کرده و  از سرمایه گذاران استقبال می کند.اخذ ويزای کانادا از طريق برنامه کارآفرینی بريتيش كلمبيا در مقايسه با ساير روش های مهاجرت به کانادا سريعتر است. اگرچه مهاجرت به کانادا به روش كارآفرينی استان بريتيش كلمبيا يكی از سريعترين برنامه هاي مهاجرت به كانادا می باشد اما ويزای صادر شده سالیانه در برنامه كارآفرينی BC محدود است و اداره مهاجرت استان پرونده متقاضیانی را قبول مي كند كه بيشترين پتانسيل برای ايجاد يك كسب و كار موفق و كمك اقتصادی به اين استان را دارند.

شرایط  متقاضی
این برنامه مناسب افرادیست با سوابق مدیریتی و تمایل به ایجاد کار و مدیریت فعال دربریتیش کلمبیا .

اگر قصد کارآفرینی در استان بریتیش کلمبیا را دارید باید شرایط زیر را برآورده سازید:
شرایط کلی
•    
مدیریت روزانه یک کسب و کا ر فعال در استان بریتیش کلمبیا
•    
زندگی و اقامت در استان بریتیش کلمبیا
•    
دارا بودن سابقه کار و تجربه مدیریت
•    
خرید یک کسب و کار فعال یا ایجاد کسب و کار
•    
سرمایه گذاری به مبلغ  200-400 هزار دلار کانادا
  •    
استخدام حداقل یک نفر شهروند یا چندین نفر مقیم کانادا

یکی از مزایایی مهاجرت از این روش این است که متقاضی ملزم به داشتن مدرک تحصیلی در صورتی که در ایران صاحب یک کسب و کارباشید، نمی باشد.

یکی دیگر از مزایای استان بریتیش کلمبیا این است که تنها استانی در کانادا می باشد که به متقاضی این امکان را میدهد تا یک نفر (بعلاوه خانواده) را همراه خود به عنوان نیروی کلیدی برای سرمایه گذاری خود به کانادا ببرد.

از مزایای دیگر این استان زمان کوتاه پروسه مهاجرتی است که در تمامی کانادا در رتبه اول می باشد.

 زندگی در بیریتیش کلمبیا (British Columbia)

این استان به دارا بودن سطح بالای استاندارد زندگی، باداشتن شهر Vancouver  یکی از شهر های مهم جهان از لحاظ کاری و زندگی معروف می باشد. که با امکانات اقتصادی و رفاهی بسیار خوب به مهاجرین جدید سرویس می دهد. مردمان این استان به داشتن سلامت جسمی و انجام تفریحات در فضای باز از جمله دوچرخه سواری، اسکی، اسنوبرد، قایق سواری و شنا مشهور می باشند. استان بیریتیش کلمبیا داراری یکی از بهترین مناطق طبیعی جهان است و شرایط بسیار خوب تفریحی در این استان فراهم است.

فرهنگ این استان نشآت گرفته از مناظر زیبای آن  و تاثیر پذیرفته از فرهنگ اقوام مهاجر انگلیسی، آلمانی، چینی، هندی و ژاپنی می باشد. این تعدد فرهنگی موجب شده تا Vancouver  سالانه مرکز جذب هنر و فرهنگ از سراسر جهان باشد.

ونکوور بزرگترین شهر استان و یکی از سه شهر ممتاز جهان می باشد. اقتصاد ونکوور بر اساس خدمات مالی می باشد. این شهر نقطه مهمی در ترانزیت کالا از اقیانوس آرام است. میزان صادرات از این بندر بالاترین مقام را در آمریکای شمالی دارد. اخیرا هزینه های کم در ونکوور موجب شده تا تعداد زیادی از شرکت های فیلم سازی وارد این شهر شوند و اصطلاحاً نام " Holly wood North " را به این شهر دهند. وجود دانشگاه های تراز اول، آب و هوایی ملایم و نبود خبری از زمستانهای سرد در آن ، این شهر را به محل حضور صنایع خیلی پیشرفته و مخابرات و طراحی بازیهای تصویری مبدل ساخته است.

 

با توجه به همکاری موسسه آرتا اندیشه پویان سپنتا با موسسه ایلیا، کاریابی بین المللی که تحت نظارت وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی می باشد این موسسه با مجوز رسمی از وزارت کار آماده پذیرش پرونده متقاضیان مشتاق به مهاجرت کاری می باشد.

 

 فهرست مشخصات دفاتر مشاوره شغلی و کاریابی غیر دولتی خارجی سراسر کشور (اردیبهشت 95)

جدول کشور های هدف جهت اعزام نیروی کار

از جمله خدمات موسسه اندیشه پویان ارائه مشاوره در تهیه مدارک مورد نیاز است، همه ساله در سراسر جهان تعداد زیادی پرونده سرمایه گذاری و کارآفرینی به سفارت‌های کانادا ارسال می‌گردد، آمار منتشره توسط اداره مهاجرت کانادا بیان می‌کند که ۳۶ درصد این پرونده‌های دارای نقص کلی مدارک بوده‌اند و عودت داده می‌شوند، دلیل آن هم نداشتن وکیل است . پس همیشه شانس دریافت اقامت کانادا را با مشاوره با یک وکیل خوب امتحان کنید. می‌توانید.

 

برای ارزیابی شرایط خود با آدمین موسسه در تلگرام با آی دی infoandishepuyan@ ( شماره 09359740082 ) در ارتباط باشید، و یا از طریق شماره های 88752376 - 021 , 26410133 - 021 با دفتر تهران تماس حاصل بفرمایید.


منبع: طرح جدید دریافت ویزا کار کانادا در کمتر از یکسال



برچسب ها: اندیشه پویان , سزمایه گذاری , کانادا , ویزای کانادا ,
[ بازدید : 20 ]
[ دوشنبه 26 مهر 1395 ] [ Array ] [ maha ]

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

مهاجرت سرمایه گذاری به کانادا

کانادا به عنوان تنها همسایه ایالت متحده آمریکا، شمالی ترین کشور در قاره آمریکا و همچنین سومین کشور پهناور دنیاست. وجود سرمای زیاد در مناطق شمالی این کشور باعث افزایش تراکم جمعیت در بخش های جنوبی و نزدیک به مرزهای آمریکا شده است. کانادا از لحاظ منابع طبیعی جایگاه منحصر به فردی در جهان دارد و از طرفی مساحت فوق العاده وسیع کانادا و بارندگی مناسب باعث رونق و موفقیت کشاورزی در این کشور شده است. در کل، امکانات معتبر و پیشرفته ی آموزشی، ثبات اقتصادی و سیاسی و تراکم جمعیت کم از دلایلی هستند که این کشور را در میان انتخاب های اصلی هر یک از متقاضیان مهاجرت در سراسر دنیا و به خصوص ایران قرار می دهد. اگر ارزش دارایی شما و همسرتان مبلغی بین 18۰،۰۰۰ تا ۱،۶۰۰،۰۰۰ دلار کاناداست میتوانید برای دریافت ویزای اقامت از طریق سرمایه گذاری اقدام کنید. برای این منظور دو روش سرمایه گذاری برای شما وجود دارد که گروه مشاوران اندیشه پویان با توجه به وضعیت شما یکی از آنها را پیشنهاد خواهند کرد. روش نخست مهاجرت به کانادا از طریق ویزای سرمایه گذاری فدرال است که اخذ ویزا به این روش در حال حاضر امکان پذیر نیست و شما می توانید به جای مهاجرت به کانادا با روش سرمایه گذاری فدرال از روشهای کارآفرینی کبک و یا بیزینسی استان های خاص این کشور استفاده نمایید.



برنامه سرمایه گذاری فدرال برای توسعه و تولید اشتغال در کانادا با هدف جذب سرمایه متقاضیانی که دارای تجربه تجاری و یا توان مدیریتی هستند به وجود آمده است. در صورتی که شما و خانواده تان متقاضی مهاجرت از این روش هستید می توانید با سرمایه گذاری مبلغ ۸۰۰،۰۰۰$ کانادا در مدت پنج سال در برنامه فدرال (اقامت در کانادا به غیر از کبک ) اقامت دائم به دست آورید. این روش سرمایه گذاری توسط دولت کانادا ضمانت شده است و دولت کانادا تضمین می دهد بعد از گذشت ۵ سال وجه دریافتی از شما را به طور کامل و بدون سود باز پرداخت نماید. همچین این فرصت برای متقاضیان روش سرمایه گذاری فدرال کانادا وجود دارد تا با پرداخت ۱۸۰،۰۰۰$ به جای ۸۰۰،۰۰۰$ از مزایای این روش مهاجرتی برخوردار گردند اما در صورت استفاده متقاضی از طرح ۱۸۰،۰۰۰ دلاری (این مبلغ بر اساس تغییر نرخ بهره بانکی متغیر میباشد)، این مبلغ بدون بازگشت می باشد.

روش دیگر مهاجرت به روش سرمایه گذاری کبک است که این برنامه نیز برای توسعه و تولید اشتغال در کبک با جذب سرمایۀ مهاجرانی که دارای تجربۀ تجاری و یا توان مدیریتی هستند به وجود آمده است. در صورتی که شما و خانواده تان متقاضی مهاجرت از این روش هستید می توانید با سرمایه گذاری مبلغ ۸۰۰،۰۰۰$ کانادا در مدت پنج سال توسط برنامه سرمایه گذاری مهاجرت به کبک ویزای اقامت دائم به دست آورید. همچنین این فرصت برای متقاضیان روش سرمایه گذاری مهاجرت به کبک وجود دارد تا با پرداخت ۲۲۰،۰۰۰$ به جای ۸۰۰،۰۰۰$ از مزایای این روش مهاجرتی برخوردار گردند اما در صورت استفاده متقاضی از این طرح مبلغ پرداختی بدون بازگشت می باشد.

جهت کسب اطلاعات تکمیلی میتوانید به منبع زیر مراجعه کنید:

مهاجرت به کانادا از روش سرمایه گذاری

منبع




برچسب ها: سرمایه گذاری , مهاجرت , کانادا , کبک , اندیشه پویان , ویزای سرمایه گذاری , اقامت کانادا ,
[ بازدید : 30 ]
[ سه شنبه 25 خرداد 1395 ] [ Array ] [ maha ]